Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Στην Εθνική Βόλεϊ Κορασίδων η Κωνσταντίνα Αλατζάκη

Τιμή για τα χρώματα της ΑΣΠ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ  ειναι η κλήση της αθλήτριας Κωνσταντίνας Αλατζάκης  στην Εθνική Κορασίδων (τελική επιλογή) που είναι  αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται σε βάθος εδώ και αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής βόλεϊ του συλλόγου .
Η Κωνσταντίνα Αλατζάκη  γεννήθηκε το 1998, έχει ύψος 1.75, αγωνίζεται στη θέση του libero και της ακραίας και είναι άριστη μαθήτρια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδος με προπονητρια την Γεωργία Βατουσιάδη . Επειδή το ταλέντο της ήταν εμφανές, μεταπήδησε απο την πρώτη Γυμνασίου διαδοχικά  στα αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων - Κορασίδων -Νεανίδων και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζεται και στην Γυναικεία ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα  της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
 Υπό τις οδηγίες της αξιόλογης προπονητριας Γεωργίας Βατουσιάδη   και τη συμπαράσταση των γονιών της, κατέκτησε ένα όνειρο που είναι αποτέλεσμα κόπων, θυσιών και σκληρής δουλειάς.
Τα μέλη του  ΔΣ του συλλόγου της εύχονται ολόψυχα να έχει υγεία και καλή πορεία στην Εθνική.

Οι κλήσεις της Εθνικής Κορασίδων για την προετοιμασία στις Φέρρες

05/04/2014 11:35:28
Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Κυριάκος Καμπερίδης, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες τους Σταύρο Καβαρατζή, Γιάννη Ανδρεάδη καλεί τις παρακάτω αθλήτριες για προετοιμασία το διάστημα 12-17/4.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στις Φέρρες και γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης της Δημοτικής Ενότητας Φερρών και του Σωματείου ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΡΩΝ

Αναλυτικά οι αθλήτριες που καλούνται:

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου (Αιγάλεω), Ζωή Γεωργίου (Παναθηναϊκός), Άννα Τσουκαλά (Καβάλα)

Ακραίες: Άννα Μυλωνά (ΠΟ Ν. Μουδανιών), Ασημίνα Νικολογιάννη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ελένη Μιλεντίγιεβιτς (Αιγάλεω), Ελένη Θώδη (Παμβοχαϊκός), Εμμανουέλα Χαιρετάκη (Σητεία), Αναστασία Παναγιωτίδου (Φιλαθλητικός Πρέβεζας), Σοφία Βασιλαντωνάκη (Ένωση Βύρωνα), Πολυξένη Μπαλογιάννη (Ένωση Βύρωνα)

Κεντρικές: Άννα Λαμπρινή Πήττα (Άρης), Στέλλα Τσιάκουλα (Ηρακλής Κηφισιάς), Παναγιώτα Καλαγασίδη (Αίας Ευόσμου), Μαριάνθη Βασιλοπούλου ( ΓΣ Κοζάνης), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Άννα Κουνουπίδου Άννα (Ανατόλια)

Διαγώνιες: Άλκηστις Καραφουλίδου (Πιερικός), Λήδα Καστάνου (Αργώ Βόλου),
Νικολίτσα Τσακούμη (ΕΑ Πατρών)

Λίμπερο: Κωνσταντίνα Αλατσάκη (Κόρινθος), Κατερίνα Κλέλλη (Σαρωνικός)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: